divendres, 24 de maig del 2013

LES NOSTRES RECEPTES

El nostre company VICENT CONCA CAMPOS ens ha dut la segënt recepta:

TARTA DE XOCOLATE

INGREDIENTS:
- 20 GALETES               - 1 GOT DE XOCOLATE EN POLS             1 GOT DE SUCRE

- 1 SOBRE DE LLEVAT (ROYAL)              - MARGARINA                3 OUS


PROCEDIMENTS:

1r Mesclem tots els ingredients a la batedora.
2n S'unta el motle amb margarina i s'aboca la mescla.
3r Es fica al forn a 200º durant 1/2 hora.

LLEST A DISFRUTAR!!!


divendres, 17 de maig del 2013

LES NOSTRES RECEPTES: CUPCAKES

PABLO ORDIÑANA MOMPÓ i la seua família ens han ensenyat una nova recepta boníssima.

12 CUPCAKES

INGREDIENTS:
115g de mantega.        220g de sucre glass           3 ous            200g de farina tamizada
1 cullerada i mitja de llevat Royal        120 ml de llet   1 culleradeta d'extracte de vainilla.
AMB ESTOS INGREDIENTS ES FAN ELS BESCUITS.
90g de mantega          325g de sucre glass           70g de cacao en pols
85g de llet                  1 culleradeta d'extracte de vainilla.
AMB AQUESTOS INGREDIENTS ES FA LA BUTTERCREAM.
PROCEDIMENTS:
1r Per al bescuit es bat la mantega, el sucre i sense parar de batre, s'afegeixen els ous un a un, la meitat de la farina i es fa una pasta.
2n Amb aquesta pasta s'omplin les cassoletes de magdalenes i es posa al forn 20-25 min. a 180º.
3r  Per a la crema posar els ingredients per ordre i anar batent-los fins aconseguir una crema ben lligada.
4t Banyar el bescuit amb un poc d'almívar i cobrir amb la crema, decorar al gust i......
NYAM, NYAM, NYAM.
BON PROFIT.

dimarts, 14 de maig del 2013

PROJECTE: LES NOSTRES RECEPTES DE CUINA

El nostre company Paco Borràs  Borràs ens ha portat una PIZZA DE BACON, PERNIL I FORMATGE.
INGREDIENTS:
- 200 o 250 g de farina.
- 1 got d'aigua tèbia.
- Un poc d'oli.
- Salsa barbacoa.
- Formatge mozzarella.
- Bacon i pernil a trossets.
- Orenga.
- Sal.
PROCEDIMENTS:
1r. Barreja la farina, l'aigua, l'oli i la sal i fes una massa i deixa-lo reposar 20 o 25 min.
2n. Talla el bacon i el pernil en tiretes i ratlla el formatge.
3r. Mentrestant, calfa el forn a 250º.
4t. Dona-li forma i fica la massa en una llanda, després la salsa, els trossets, el formatge i per últim l'orenga.
5é. Fica la pizza al forn 30 min i llesta.

JORNADES OBERTES DELS EQUIPS D'EMERGÈNCIA

El passat divendres dia 10 de maig els alumnes de l'escola Isabel la Catòlica anàrem al poliesportiu per a veure una demostració d'equips d'emergència.

















dijous, 2 de maig del 2013

PROJECTE: LES NOSTRES RECEPTES DE CUINA

COCA DE XOCOLATE

Recepta aconseguida per MIREIA NAVARRO SOLER
INGREDIENTS:

- 4 Ous.
- 2 iogurts naturals.
- 4 mesures del iogurt de sucre.
- 3 mesures del iogurt de farina.
- 3 mesures del iogurt de xocolate en pols.
- 1 mida i 1/2 del iogurt d'oli de girasol.
- 2 sobres de llevat químic "Royal".

UTENSILIS:
- Safa
- Cullera o espàtula de silicona.
- Llanda per a ficar al forn.
- Paper de forn.

PREPARACIÓ:

1r Anar posant els ingredients per ordre de llista en una safa i anar remenejant-lo molt bé.
2n Calfar el forn a 200º C.
3r Quan estiguen tots els ingredients ben barrejats posar-ho en la llanda, prèviament ' havrem forrat de paper de forn, al forn a 170ºC durant 40 minuts
4t Decorar-la al gust quan estiga gelada.

MMMMMMMM! BONÍSSIMA!